ingen tur

Boro ledde med 1-0 med kvarten kvar, men fall ihop sista kvarten totalt och det blev förlust.. Men jag tar nya tag i dag.. Tycker att det finns flera intressanta spel idag, men till slut fastnade jag på

Man U-Liverpool att det blir över 2 mål.. 1.87 känns som ett bra spel...

Lycka till

WEPPA SÅ KLART

torsdagsspelet gick in

Brynäs gjorde det jag förväntade av dom att vinna över Frölunda.. 2.25 var ju kanon... Idag är det FA-Cupen i England i dag och har hittat ett fint spel..


Burton Albion FC-Middlesbrough. Middlesbrough möter ett div 4 lag i England och ska ha stor chans att vinna och gå vidare... 1.95 känns spelvärt...


Lycka till

WEPPA SÅ KLART


blev ngn dagar break.

Ja, det har varit en litet break.. Har kommit hem sent sista dagarna som gjort att det har funnits tid att skriva i bloggen och ge er tips, men idag är det lite hockey som börjar halv sju.

Brynäs möter Frölunda hemma.. Tror att det kör över Frölunda idag, magkänslan säger det.. Så 2.25 för Brynäs känns bra..


Lycka till


WEPPA SÅ KLART


Skam för den som ger sig:)

Ja, det blev inte som jag hade tänkt mig igår. Sevilla gjorde ju bara 1 mål... Men skam för den som ger sig. För idag har jag hittat ett riktigt fint spel:

Oskarshamn-Tingsryds AIF

Oskarshamn har gått lite på tomgång sista tiden, men idag så höjer det tempot och vinner mot ett ojämnt Tingsryd. 1.80 känns spelvärt .


Lycka till:)

WEPPA SÅ KLART


tillbaka till Stavanger

Ja, idag är det dax att åka hem till Stavanger igen.. Bussen går kl 11 från Uddevalla..


Efter gårdagens vinst har vi 41.60 som vi satsar allt på en ny match idag:) Jag har hittat ett litet kul spel på Sevilla-Osasuna att det blir över 2 mål.. Sevilla gör alltid många mål hemma och Osasuna gör ofta mål i sina matcher.

Sevilla-Osasuna över 2.5 mål till 1.90. Vid vinst så har vi 79.04 kr att spela för imorgon:)


Lycka till

WEPPA SÅ KLART

sista kvällen:)

Sista kvällen före jag åker tillbaka Stavanger.. Har haft en fin tid i Sverige, mycket god mat och fantasiskt mycket snö har gjort semestern väldigt bra..

Dagens spel gick klockrent in.. Det var ett bra spel och ett bra odds.. Så jag satsar all vinst på en match imorgon.. Ska finna ett bra spel till imorgon

Ha en fortsatt fin lördag..

WEPPA SÅ KLART 

En bra start av året:)

Det blev en bra start av året med seger för juniorerna mot Kanada efter straffar...

Det blev ett break på nästan ett helt år från bloggen, har varit så mycket annat och tänka det sista året, men nu ser jag framemot ett fantasiskt fint 2011 år..

Börjar detta året med ett litet spel:

Nottingham- Barnsley över 2 mål  till 2.08 är kanonbra och jag slänger in 20 kr på det...

Vid vinst så satsar vi all in i morgon på ny match


Lycka till

WEPPA SÅ KLART


RSS 2.0